Publicat el

Ceràmica en viu amb Joan Blau

Joan Blau i Elisenda Franquet

Joan Blau i Elisenda Franquet

El passat 16 d’agost vaig tenir el gust de fer una col·laboració durant el concert del Joan Blau a la Palla Va Cara de Balaguer dins al cicle de “Concerts a la fresca”, tot i que va fer un bon ruixat ens vam poder refugiar en un espai on vam gaudir d’un concert en família.

Amb el Joan havíem parlat que faria ceràmica en viu durant el concert, i així ho vaig fer, vaig modelar una peça en directe de la nova línia que estic fent “Traces de la Vida”, que consistia en forma de cilindre tombat, amb unes textures que emanen records de la vida marina que hi va haver fa milers d’anys i que han quedat gravats, tal i com es reflecteix amb els fòssils, aquesta peça l’acabaria amb uns petits orificis per on pot traspassar la llum si hi fiquem il·luminació a dins, donant calidesa a l’espai on estigui ubicada.

  Joan Blau i Elisenda Franquet Elisenda Franquet - Traces de Vida Elisenda Franquet - Ceràmica - Traces de Vida

La veritat es que per mi va ser un privilegi modelar una peça amb música en viu de fons, i una gran inspiració, crec que ho tornarem a repetir més endavant. El Joan també va comptar amb la col·laboració de l’Aleix amb la flauta travessera i el Jordi a la bateria.

Joan Blau i Elisenda Franquet

En mig del concert també vam repartir per a tots els assistents unes petites peces de ceràmica inspirades amb les cançons i música del Joan Blau que consistien en unes gotes i unes fulles per cremar barretes d’encens.

Joan Blau i Elisenda Franquet Joan Blau i Elisenda Franquet

El Joan Blau fa uns concerts molt interactius que aproximen al públic i el fa entrar en el màgic món de les seves cançons. Les seves cançons son com ell mateix, sinceres i naturals, i et transporten per paisatges de natura pura. Us el recomano! I no només perquè sigui amic meu, sinó perquè es un plaer pels sentits!

Aquí us deixo un enllaç a la seva pàgina web on podeu veure el que fa (http://joanblau.com/blau/).