Workshops de ceràmica varis

Els workshops de ceràmica són ideals per iniciar-se en el món de la ceràmica creant una peça o conjunt de peces proposades amb dissenys i decoracions propis. Totes les peces són diferents i úniques. No es necessita coneixements previs i està adreçat a totes les edats.

Aprendrem a modelar amb les mans a través de les tècniques bàsiques de ceràmica: la tècnica del xurro, la planxa, el pessic o el torn. Utilitzarem fang d’alta temperatura, amb esmalts aptes per a ús alimentari sense tòxics, per anar al rentavaixella, microones i forn de cuina.

Les eines, els materials i les cuites estan incloses al preu de cada workshop. Les peces cal que s’assequin completament i després tenen un procés de cocció de 1000ºC, esmaltat i cocció a 1250ºC, això pot tardar entre 1 mes o un mes i mig, que ja es poden recollir o enviar les peces acabades.

Hi ha diferents modalitats de tallers, els quals anirem programant. Per tal que es puguin realitzar, necessitem que hi hagi un mínim de 3 persones, així com segons el taller poden variar el nombre màxim de places. Si sou un grup de persones també podeu optar als Tastets de ceràmica per a grups privats on podem fer alguna de les propostes que surten aquí només per vosaltres, i si t’agradaría tenir una continuitat amb la ceràmica també oferim classes regulars setmanals.

Modalitats de workshops que oferim:

  • Taller iniciació al torn – Gar-Gar Festival Penelles: 6 i 7 de maig (20€ per persona, materials cuites i enviament inclòs) – Places limitades 3 persones per cada franja horària
  • Estampacions Botàniques: Conjunt de peces – (3h) – Data pendent de concretar (50€ per persona)
  • Conjunt d’esmorzar: Creació de tassa al torn o bol i plat (3h) – Data pendent de concretar (50€ per persona)
  • Conjunt de sushi: Creació de plat de sushi amb el posa-bastonets i la salsera (3h) – Data pendent de concretar (50€ per persona)