Workshops de ceràmica

Els workshops de ceràmica són ideals per iniciar-se en el món de la ceràmica creant una peça o conjunt de peces proposades amb dissenys i decoracions propis. Totes les peces són diferents i úniques. No es necessita coneixements previs i està adreçat a totes les edats.

Aprendrem a modelar amb les mans a través de les tècniques bàsiques de ceràmica: la tècnica del xurro, la planxa i el pessic. Utilitzarem fang d’alta temperatura, amb esmalts aptes per a ús alimentari sense tòxics, per anar al rentavaixella, microones i forn de cuina.

Els workshops tenen una durada de 3 h. Les eines, els materials i les cuites estan incloses al preu de cada workshop. Els participants cal que duguin un davantal i un drap, i moltes ganes de tocar i experimentar amb el fang. Passades unes tres setmanes ja estaran cuites les peces.


Si el workshop al que voleu assistir està complet i esteu interessats en venir, podeu enviar reserva i estareu en llista d'espera per si s'allibera alguna plaça. Si el workshop que us interessa encara no te data definida, podeu seleccionar i quan es fixi data tindreu prioritat per ordre de petició (No deixa marcar més d'una opció, podeu anotar-ho a comentaris, més avall). Si esteu interessat en alguna proposta en concret també la podeu fer arribar, i la valorem.
Cal que fiqueu el nom o noms en el cas que sigueu més d'una persona.