Publicat el

GarGar – Festival de Murals i Art Rural – Penelles

GarGar Penelles

gargarfestival.com

El Gargar Festival de Murals i d’Art Rural és una iniciativa que vol difondre la cultura artística al món rural, fent de Penelles un referent, implicant la gent en un tema únic i diferent del que ens puguem sentir orgullosos, dinamitzant el poble i potenciant el turisme. Aquest any fem la segona edició.

El festival vol generar uns recursos que ens permetran corregir el pas del temps i el deteriorament dels nostres carrers tornant a il·lusionar el nostre veïnat.

ARTISTES QUE HI PARTICIPEN EL 2017:

artistes_2017gargar

El Gargar Festival de Murals i d’Art Rural va néixer de la necessitat i la ferma voluntat d’atorgar un valor afegit diferencial al nostre poble. L’objectiu és valorar, impulsar i donar visibilitat als artistes i altres formes d’intervenció artística en l’espai públic rural.

Gargar té la voluntat de realitzar intervencions artístiques i culturals en espais públics per millorar el poble, apropar l‘art a tothom i donar més recursos a la seva gent.

Aquest serà un festival obert i popular, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de maig de 2017 a Penelles amb intervencions sobre 900m2 de paret.

Gargar fondrà art, música, cervesa artesana i food trucks, acompanyat de tallers relacionats amb altres disciplines artístiques. Tot això es reflexa en un programa de màxima qualitat, absolutament engrescador per a la nostra comarca i per a tota mena de públic.