SOBRE FANGUER – Estudi de ceràmica – Elisenda Franquet

Elisenda Franquet - Fanguer - Estudi de ceràmicaFANGUER és un estudi de ceràmica artesà creat per la ceramista Elisenda Franquet a Bellmunt d’Urgell (Lleida). Aquest espai ofereix formacions dins del marc de la ceràmica.

La paraula  “Fanguer” s’utilitza per referir-se a un lloc que està ple de fang, la materia prima per crear la ceràmica, que és la principal activitat de l’espai.

Elisenda Franquet, és l’ànima i el cos de FANGUER, nascuda l’any 1981 a Bellmunt d’Urgell (Lleida). El 1998 va iniciar la formació artística a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega on es va especialitzar en la ceràmica artística. Podeu veure el currículum aquí


FANGUER  es un estudio de cerámica artesano creado por la ceramista Elisenda Franquet Planes en Bellmunt d’Urgell (Lleida). Este espacio ofrece formaciones dentro del marco de la cerámica.

La palabra “Fanguer” es una palabra catalana que se usa para referirse a un sitio que esta lleno de barro, la materia prima para crear la cerámica, que es la principal actividad del espacio. 

Elisenda Franquet, es el alma i el cuerpo de FANGUER, nacida el 1981 en Bellmunt d’Urgell (Lleida). En 1998 inicia la formación artística en la Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega donde se especializa con la cerámica artística.  Podéis ver el currículum aquí